Acasă / Despre

Despre

despre-mine

Despre mine

Salut! Numele meu este Șerban Bistriceanu și sunt fondatorul WPEXPERT.ro. Sunt pasionat de WordPress și tehnologiile web. Îmi place să creez site-uri web, blog-uri și magazine online. Am experiență în XHTML, HTML5, CSS, PHP, MySQL. Am creat primul meu site în 2009, iar în acest moment am mai multe site-uri și blog-uri la activ, unele create pentru mine, altele create pentru diverse persoane și firme.

Sunt un fan WordPress deoarece permite și persoanelor care nu cunosc programare web să își creeze propriul lor site sau blog.

Despre WPEXPERT

Am început acest proiect din dorința de a-i ajuta pe cei mai puțin cunoscători să creeze un site sau blog folosind platforma de management al conținutului WordPress.

Cu puține cunoștințe teoretice, dar cu ceva mai multă ambiție, vă puteți crea propriul vostru site sau blog folosind platforma WordPress.

Îmi propun ca în acest blog să vă ofer doar articole de calitate cu informații actualizate. La fiecare articol voi adăuga poze exemplificative și voi explica detaliat cum se rezolvă problema respectivă, astfel încât atunci când ați parcurs articolul până la final să fiți în măsură să reușiți să rezolvați și voi acea problemă.

Vă rog să îmi adresați întrebări cu ceea ce nu știți sau ce nu ați înțeles și să îmi propuneți articole despre care ați dori să scriu.

Vă mulțumesc că ați vizitat această pagină și vă invit să vă abonați la Newsletter pentru a primi pe e-mail ultimele articole de pe WPEXPERT.

Dacă considerați că acest blog și articolele lui sunt interesante și de ajutor, vă rog să dați share și să le spuneți și prietenilor dumneavoastră despre WPEXPERT. Cine știe, poate și lor li se va părea util.

Mulțumesc și spor la treabă!